Coronavirus

De maatschappelijk werkers van Stichting Maatschappelijk Werk Fryslân (SMWF) en Stichting Maatschappelijk Werk Heerenveen (SMWH) staan ook in deze roerige tijden voor jou klaar! 

Corona treft jou, mij, de Nederlanders, iedereen op deze wereld! We leven momenteel in een situatie die we nog nooit eerder in een periode van vrede hebben mee gemaakt. Ook al word je niet ziek, dan heb je wel met de maatregelen te maken die we in Nederland hebben getroffen. De één kan daar makkelijker mee omgaan dan de ander. 

Wat betekent thuis werken voor jou?

Is het te combineren met partner en kinderen?
Of is het lastig om te beginnen of juist te stoppen met werken aan de keukentafel?
En wat betekent social distancing voor jou?
Durf je nog wel naar de supermarkt te gaan?
Of heb je het gevoel dat je in de achtertuin jezelf aan het ‘luchten’ bent?

Ook voor degenen die anders een ‘normaal gezond leven leiden’, kan het gevoel dat je geen grip hebt op je dagelijks leven, of de verveling en sociale isolatie, zijn tol gaan eisen. Of het versterkt juist de eenzaamheid, depressie of andere problemen waar je normaal gesproken afleiding voor had. Of je belandt in onvoorziene situaties. Zo merken sommige gescheiden ouders dat het contact met hun expartner ineens moeilijker verloopt, of beppe mist haar kleinkinderen en het lukt haar niet om te Facetimen, of kom je door Corona in financiële problemen terecht. 

Als jij last ervaart en behoefte hebt aan handvatten om met het dagelijks leven om te gaan en/of de mensen om je heen, bel of mail ons gerust. Aarzel niet, want jouw gevoelens zijn er om gehoord te worden. En daarom staan wij klaar voor jou!

Bereikbaarheid

We zijn op de volgende manieren, tijdens kantooruren op werkdagen, bereikbaar:
Telefoonnummer Frontoffice: (088) 533 53 35
E-mail: info@smwh.nl of info@smwf.nl

De maatschappelijk werkers zijn ook in deze periode gewoon bereikbaar. Wel houden ook wij ons zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid. Telefonisch, per WhatsApp en per mail zijn we dagelijks bereikbaar. We kunnen ook beeld bellen met elkaar, zodat het contact zo persoonlijk mogelijk kan verlopen. Aarzel niet, bel of mail gerust!!

Folderscontact

     Agenda

    Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

    Overzicht